Transparentnost humanitarnih organizacij

Vabimo vas  na posvet Transparentnost humanitarnih organizacij, ki ga organiziramo v sodelovanju s CNVOS.    Pridružite se nam v petek, 29. 11. 2019, ob 10. uri v Muzeju sodobne umetnosti, Maistrova 4, Ljubljana.   Na posvetu bomo skupaj razmišljali o vprašanjih, kot so: Zakaj je..

Več

20 let delovanja FIHO

Na povabilo Fundacije smo se udelezili slavnostne akademije ob 20. letnici delovanja Fundacije za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij. Ta trenutek je bil za Nacionalni forum humanitarnih organizacij tudi zelo pomemben.

Več

Zahvala prejšnjemu Upravnemu odboru NFHOS

Spoštovani člani prejšnjega upravnega odbora in članice NFHOS,    vsak konec pomeni hkrati nov začetek. Potrebno se je ozreti nazaj. Tokratna sestava upravnega odbora je že tretja po vrsti.   In ob tej priložnosti bi se želeli zahvaliti vsem predhodnim članicam in članom upravnega..

Več

Prosojnice predavateljev in fotografije kongresa

V okviru 6. Kongresa slovenskih humanitarnih organizacij smo lahko prisluhnili trem zanimivim predavateljem, Goranu Popoviću, Simoni Stegne in Cirilu Klajnščku. Gradivo Cirila Klajnščka in Simone Stegne je na voljo na sledečih povezavah:   Simona Stegne, Novodobno brezdomstvo (pdf) Ciril..

Več

Sporočilo ob 6. Kongresu slovenskih humanitarnih organizacij

Na mednarodni dan boja proti revščini, 17. oktobra 2017, je v Hiši Evropske Unije v Ljubljani potekal 6. Kongres slovenskih humanitarnih organizacij. Tema kongresa so bili novodobni obrazi revščine – kateri so obrazi revščine v šolah, novodobnega brezdomstva, ter kakšno je humanitarno..

Več

Vabilo na 6. Kongres slovenskih humanitarnih organizacij

 Vabimo vas na 6. Kongres slovenskih humanitarnih organizacij, ki bo potekal na mednarodni dan boja proti revščini, 17. oktobra 2017  v Hiši Evropske Unije v Ljubljani. ​ Tema kongresa: Novobodni obrazi revščine   Vljudno vas vabimo, da se udeležite Kongresa slovenskih..

Več
123... 8