Vabilo na 6. Kongres slovenskih humanitarnih organizacij

 

Vabimo vas na

6. Kongres slovenskih humanitarnih organizacij,
ki bo potekal na mednarodni dan boja proti revščini,
17. oktobra 2017
 v Hiši Evropske Unije v Ljubljani.

Tema kongresa: Novobodni obrazi revščine

 

Vljudno vas vabimo, da se udeležite Kongresa slovenskih humanitarnih organizacij, ki bo potekal v dvorani Hiše Evropske Unije na Dunajski cesti 20, Ljubljana, s pričetkom ob 10. uri. Kongres bomo začeli s svečano podelitvijo priznanj NFHOS – najvišjega priznanja za humanitarne delavce, kipca dobrote, in priznanj NFHOS za večletno delo na humanitarnem področju.

Po podelitvi priznanj NFHOS bodo svoja razmišljanja o novodobnih obrazih revščine delili različni strokovnjaki, ki se srečujejo z revščino.

Kongres bomo zaključili ob druženju s pogostitvijo in nadaljevali z volilno skupščino NFHOS.  Vabljeni vsi odgovorni predstavniki humanitarnih organizacij, v kolikor se kongresa ne morete udeležiti lahko pooblastite drugega predstavnika vaše organizacije. V tem primeru bo prevzem glasovnice bo možen ob predložitvi pooblastila, podpisanega s strani pooblaščene osebe humanitarne organizacije.

Po izvolitvi novih predstavnikov NFHOS bomo skupščino zaključili, predvidoma ob 15 uri.

Program kongresa (pdf)

PRIJAVNICA (doc)

Vse, ki delujejo na humanitarnem področju, sodelujejo s humanitarnimi organizacijami ali jih ta tematika zanima, vabimo, da se kongresa udeležijo.         

Prijave zbiramo do 13 oktobra. Izpolnite prijavnico, ki jo najdete v prilogi in nam pošljite po mailu ali pošti. Udeležba je brezplačna.

Veselimo se srečanja z vami na kongresu.

Upravni odbor NFHOS

Vse novice